ייעוץ חינם

055-970-5872

הדברת למפעלים

הדברה למפעלים – זה העסק שלנו

בכל הנוגע לתעשיית המזון ומפעלי התעשייה בתחום – השילוב בין חרקים למקומות אלו עלול להיות קטלני והרסני. מצד אחד מפעלי מזון מחויבים לשמור על סטריליות וניקיון מוקפד ברמה הכי גבוהה שיש, ומצד שני חרקים נמשכים למקומות אלה ובהחלט עשויים לגרום להשבתת הפעילות במקום.  

הדברת מפעלים צריכה להיעשות בהתאם לתקנים ודרישות משרד הבריאות, בצורה מקצועית ויעילה ללא כל פשרות. להבדיל מבית פרטי, הדברה במפעל צריכה להיעשות באופן מבוקר ולמנוע באופן מוחלט את האפשרות שיופיעו חרקים מלכתחילה.

 

הזמינו הדברה מקצועית למפעל 
טיפול בג'וקים, מכרסמים, חרקי מזון ועוד
מגוון שיטות הדברה יעילות
אחריות על ההדברה במפעלים
מדביר עם רישיון המשרד להגנת הסביבה
שירות בפריסה ארצית רחבה

לקבלת הצעת מחיר חייגו לטלפון:
055-970-5872

הדברת מפעלים

הדברת מפעלי מזון – איך אפשר למנוע הופעת חרקים?

√ שימוש ברשתות בחלונות, איטום פתחים וחריצים

√ שמירה על ניקיון מופתי בכל סביבת העבודה, כולל היגיינת העובדים

√ פינוי אשפה ומניעת הצטברות של לכלוך

√ ניקיון יסודי של כל הכלים, המכשירים והאמצעים להכנת המזון בכל סיום משמרת

√ הזמנת שירותי הדברה לסביבת המפעל ובשטח החיצוני (בדרך כלל צריך לפנות לרשות המקומית)

√ הזמנת שירותי הדברה למפעל בצורה שוטפת, קבועה ומבוקרת

 

    לקבלת הצעת מחיר
    והדברה ייעוץ בחינם

     

    קפצו לבקר – חרקים נפוצים במפעל

    √ נמלים

    √ חולדות

    √ עכברים

    √ ג'וקים

    √ יונים

    √ פרעושים

    √ עש המזון

    √ מעופפים – יתושים, זבובים, יבחושים

     

    כל כמה זמן צריך להדביר מפעל ומי מפקח על זה?

    כל בעל מפעל לייצור מזון יודע שמציאת חרקים בסביבת המקום או גרוע מזה בתוך המוצרים עצמם, זה אסון גדול ופגיעה ענקית במוניטין החברה.

    הדברת מפעלים צריכה להיעשות בצורה מבוקרת ושוטפת בכל מספר חודשים כדי למנוע את הסיכוי להופעת מזיקים כמה שניתן. משרד הבריאות נוהג לשלוח פקחים למקומות אלו לביצוע סריקה מקיפה באזור, וכן לבדיקת תיק ההדברה של המפעל.

    בתיק ההדברה יופיעו כל המסמכים המתעדים את פעילות ההדברה במקום, כולל תאריכים, מיקום ההדברה, שימוש במלכודות, רישיון המדביר, היתר השימוש ברעלים ועוד.

     

    אחזקה שוטפת למפעל – שומרים על מפעל נקי וסטרילי

    בין אם מדובר במפעל לייצור מזון או מוצרי קוסמטיקה – במקומות אלו יש אפס סובלנות להופעת מזיקים.

    חשוב להבין שכל מפעל ולו הנקי ביותר עלול למשוך אליו מזיקים וחרקים לאורך השנה.

    הדברה מקצועית במפעלים יכולה להיערך מספר ימים, תלוי בגודל השטח, בהיערכות שצריך לקחת בחשבון לפני ההדברה ובסוג ההדברה.

    אחזקה שוטפת והדברה במפעל תעזור למנוע הופעת מזיקים ומעופפים.

    הדברה חייבת להיות חלק מהתוכנית השנתית של המפעל.

    הדברה במפעל צריכה להיעשות בהתאם לתנאי השטח הרגישים, הכוללים בני אדם וכמובן מזון ומכונות ליצור מזון.

    חשוב להקפיד על ביקורים סדירים וקשר רציף עם חברת ההדברה שאתם סומכים עליה, לאורך כל השנה.

     

    הדברת מפעל מהיום להיום – מה עושים במקרה חירום?

    הסיוט הכי גדול של בעלי מפעלים בתחום המזון זה להופיע במהדורת החדשות עם הכותרת: "נמצאו חרקים או חלקי חיות בתוך אריזת המזון…". למזלם, במפעלי מזון יש ביקורת שוטפת מצד משרד הבריאות ואף ביקורי פתע מעת לעת, דבר המפחית את הסיכוי של בעלי המפעל לזלזל בעניין החשוב.

    יחד עם זאת למרות ההדברה הקפדנית והתחזוקה השוטפת, לעיתים יש צורך בשירותי חירום ובהזמנת חברת הדברה באופן מיידי.

    חברת הדברה סנטר זמינים עבורכם לבצע שירותי הדברה יעילים ומקצועיים מהיום להיום, ובעלי רישיון וניסיון רב בהדברת מפעלים.

     

    הלקוחות שואלים הכל על הדברת מפעלים

    כמה פעמים מבצעים ריסוס במפעל?

    הדברה מתבצעת מספר פעמים לאורך כל השנה.

    מה קורה אם מתגלים חרקים במפעל?

    בדרך כלל פס היצור נסגר עד למיגור מלא של המזיקים.

    כל מדביר יכול לבצע הדברה במפעל?

    לא, רק מדביר מורשה בעל רישיון.

    איך לוכדים עכברים במפעל?

    בדרך כלל נהוג להשתמש במספר מלכודות ללכידת מכרסמים במפעל.

    נכתב על ידי
    דני חכמון - מומחה להדברת מזיקים מספר רישיון 3029

    דני חכמון הוא מדביר מוסמך של חברת הדברה סנטר והוא מספק שירותי הדברה לכל סוגי המזיקים והחרקים, רישיון הדברה מספר 3029.

    דני מדביר מוסמך למגזר הפרטי והעסקי, שירות אדיב ומקצועי לכל לקוח